Saldırı: Mahkemede Madde, Albay Pencap'ın önünde görünmeyi reddediyor

kosc

New member
12 Pencap polis personelini suçlayan Albay Pushinder Singh Bath, kendisi ve oğlunun 13 Mart ve 14 Mart gecesi Patiala'daki bir dabanın önünde kendisine ve oğluna saldırdıklarını.

Albay Pushinder Singh Bath, 13 ve 14 Mart gecesi bir park anlaşmazlığı nedeniyle Pencap polis personeli tarafından saldırıya uğradığı iddia edildikten sonra patial evinde toparlandı. (Ht -Aktenfoto)

Komuta Hastanesi'nden Discharte, Chantimandir'den discharte olduktan sonra Patiala'daki evindeki bir dirsek kırığından iyileşen Albay Bath, Bharatya Nagarika Nagarika Suraksha Sanhita'nın 528. Bölümü altındaki stehalf üzerinde zaten bir dilekçesinin başlatıldığını bildirdi. Merkez Soruşturma Bürosu veya başka bir bağımsız ajans. Mahkeme, “Bu nedenle, mevcut SIT prosedürü ertelenmelidir.” Diye sordu.

Albay Bath tarafından Salı günü oturmadan önce gönderilen başvuru, “Yüksek mahkeme, derhal FIR'a atıfta bulunan konuya el konuyor. Sub -adalet göz önüne alındığında, bu prosedürün dilekçenin sonucuna kadar ertelenebileceği isteniyor” diyor.

Pazartesi günü SIT yayınlandı ve (Albay Bath) açıklamasını kaydedebileceğini ve olay için kanıt sunabileceğini açıkladı. Bharatiya Nyaya Sanhita'nın (BNS) § 179 uyarınca verilen mesaj, muayeneyle birlikte çalışmasını istemişti.

Pencap polisi, olaydan bir hafta sonra 21 Mart'ta üç kişilik koltuk kurdu. Polisin ek Genel Müdürü (Hukuk ve Düzen) SPS Parmar komiteye başkanlık ederken, polis Sandep Malik'ten Hoshiarpur'un kıdemli şefi ve polis Manpreet Singh'den Mohali kırsal müdürü üye. SIT'e konunun günlük bir incelemesini yapması talimatı verildi.

SIT, Salı günü soruşturmaya başlamak için Patiala'ya ulaşmıştı, ancak Albay Bath daha önce görünmedi.

Salı günü, Yüksek Mahkeme Pencap hükümetine 28 Mart'a kadar ayrıntılı bir cevap vermesi ve saldırı durumunda bir FIR kaydederken gecikmeyi açıklamasını istedi.

Ordu ayrıca saldırıya katılan polis memurları için örnek bir ceza çağrısında bulundu ve davayı mantıksal sonuca götürmeye yemin etti. Pencap Emniyet Müdürü Gaurav Yadav ile ortak bir medya bilgisinde, Batı Komutanlığı'nın Teğmen General Mohit Wadhwa şunları söyledi: “Okul kanadının suçluluğu ve restorasyonu için şeffaf ve zamanla ilgili bir şekilde adil ve dürüst bir soruşturma ihtiyacını tekrarlıyoruz.”

Albay, Pencap Polisi ve silahlı astlarından dört memur da dahil olmak üzere sanığın kendisine ve 22 yaşındaki oğlu Angad'a provokasyon olmadan saldırdığını, kimlik kartını ve cep telefonunu CCTV kamera raporlaması altında “yanlış bir karşılaşma” ile tehdit ettiğini iddia etti.

“Suçun ciddiyetine rağmen, yerel polis herhangi bir önlem almadı. Yüksek pürüzlü memurlara acil durum çağrıları göz ardı edildi ve Petent'in açıklamasına dayanan bir FIR kaydetmek yerine, bağımsız bir üçüncü tarafın şikayetinin okuduğu bilinmeyen kişilere karşı yanlış bir FIR gönderildi”.

Ayrıca, Bath'ın ailesinin sekiz gün sonra “uygun bir FIR” yapmadan önce yüksek olan polis memurları ve Pencap Valisi ile mücadele etmesi gerektiği söylendi.

Aile zaten polis soruşturmasına güven eksikliğini dile getirdi.

Selin

New member
12 Pencap polis personelini suçlayan Albay Pushinder Singh Bath, kendisi ve oğlunun 13 Mart ve 14 Mart gecesi Patiala'daki bir dabanın önünde kendisine ve
Merhaba tartışmaya katılanlara

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Adila

Global Mod
Global Mod
12 Pencap polis personelini suçlayan Albay Pushinder Singh Bath, kendisi ve oğlunun 13 Mart ve 14 Mart gecesi Patiala'daki bir dabanın önünde kendisine ve
Selam gündemi takip edenlere

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @kosc

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Selin' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Selin, özellikle pratik tarafı çok farklı

Batu

Global Mod
Global Mod
Selam kankalar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @kosc

Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Adila' Alıntı:
Selam gündemi takip edenlere Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @kosc Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Selin
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Adila, gözüm üzerinde

Koray

New member
Selam fikir üreticileri

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Selin' Alıntı:
Merhaba tartışmaya katılanlara Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan belgelerden
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Selin

Deniz

Global Mod
Global Mod
Selam iyi insanlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @kosc

Selin' Alıntı:
Fikir güzel ama eksik kalmış @Selin, birkaç örnek daha iyi olurdu

Erkis

Global Mod
Global Mod
Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @kosc

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir minik destek de benden gelsin istedim

Batu' Alıntı:
Selam kankalar Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @kosc Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :) Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Adila, gözüm üzerinde
Bazı yerlerde haklısın @Batu, ama bütünüyle katılamıyorum

Berk

New member
Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @kosc

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @kosc

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Deniz' Alıntı:
Selam iyi insanlar Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @kosc Fikir güzel ama eksik kalmış @Selin, birkaç
Tam olarak aynı fikirde değilim @Deniz, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında