Saldırı Col: ADGP RAI Pencap polisinin başkanlarına oturuyor

kosc

New member
28 Mart 2025 18:09

Amardeep Singh Rai, Perşembe günü uyanıklık ofisinin baş müdürü olarak yayınlanan SPS Parmar'ın yerini aldı.

Cuma günü, Pencap Hükümeti, 13 Mart Perşembe günü Albay Pushpinder Singh Bath ve oğlu Angad'a yapılan saldırının yerini alacak özel muayene ekibinin (SIT) başkanı olarak Trafik, Trafik, Trafik Ek Genel Müdürünü (ADGP) atadı.

Pencap polisi olaydan bir hafta sonra, olaydan bir hafta sonra, polis Sandep Malik'ten Hoshiarpur amiri ve polis Manprreet Singh'in Mohali Kırsal Müfettişi ile üç üyeli bir oturdu. (HT Dosyası)

Pencap polisi olaydan bir hafta sonra, olaydan bir hafta sonra, polis Sandep Malik'ten Hoshiarpur amiri ve polis Manprreet Singh'in Mohali Kırsal Müfettişi ile üç üyeli bir oturdu. SIT'e her gün sınavı gerçekleştirmesi talimatı verildi.

12 Pencap polis personelini 13 ve 14 Mart gecesi Patiala'daki bir Daba'nın önünde kendisine ve oğluna saldırmakla suçlayan Albay Bath, Pencap ve Haryana Yüksek Mahkemesi'ndeki iddiasına atıfta bulunarak Salı günü koltukların önünde görünmedi.

Patiala'daki evindeki bir dirsek kırığından kurtulan ordu subayı, Chantimandir komutanlığı toplama evinden serbest bırakıldıktan sonra, toplantıya, Sanhita'daki Bharatiya Nagarika Suraka Suraka'nın 528. bölümüne göre, 2023, Highho -Highigh'de Highho -High -High -High -Hour'da bir dilekçe olduğunu söyledi. Başka bir bağımsız ajans.

Albay Bath tarafından SIT'den önce gönderilen başvuru, “Yüksek mahkemeye, derhal FIR ile bağlantılı olarak konuya el konulduğundan, prosedürü dilekçe sonucuna kadar ertelemesi istenir” diyor.

SIT üyeleri, Yüksek Mahkemenin talimatlarına göre ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

Deniz

Global Mod
Global Mod

Amardeep Singh Rai, Perşembe günü uyanıklık ofisinin baş müdürü olarak yayınlanan SPS Parmar'ın yerini aldı

Cuma günü, Pencap
Selam sevgili insanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @kosc

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Selin

New member

Amardeep Singh Rai, Perşembe günü uyanıklık ofisinin baş müdürü olarak yayınlanan SPS Parmar'ın yerini aldı

Cuma günü, Pencap
Selam biraz göz atanlara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

Deniz' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @kosc Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Deniz

Berk

New member

Cuma günü, Pencap
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @kosc

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @kosc

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Selin' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Deniz
İtiraf edeyim bu konuda ikna olmadım @Selin, biraz daha detay gerekirdi

Erkis

Global Mod
Global Mod

Cuma günü, Pencap
Merhaba düşünenlere

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Berk' Alıntı:
Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @kosc Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @kosc Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :) İtiraf edeyim bu konuda
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Berk, bence gri alan daha geniş

Koray

New member

Cuma günü, Pencap
Merhaba buradan geçen herkese

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Selin' Alıntı:
Selam biraz göz atanlara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Deniz
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Selin, ama önemli değil

Adila

Global Mod
Global Mod

Cuma günü, Pencap
Merhaba değerli dostlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @kosc

Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Selin' Alıntı:
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Selin

Batu

Global Mod
Global Mod

Cuma günü, Pencap
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @kosc

Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Deniz' Alıntı:
Selam sevgili insanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @kosc Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir
Haksız değilsin @Deniz ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu