Ludhiana: Sond kurulumu Khanna Govt Okulu'ndaki atış aralığı

kosc

New member
17 Nisan 2025 22:53

Beş gollü çatışmalar 5 £ lakh fiyatla inşa edildi, memurlar ve bakanın ayrıca Khanna Meclisi seçim bölgelerinin bir parçası olarak beş eyalet ilkokulunda ve liselerde 71.15 lakh değerinde altyapı geliştirme projeleri duyurduğunu da sözlerine ekledi.

Kabine Bakanı Tarunpreet Sing Sond, “Pencap Sikhya Kranti” programının bir parçası olarak Perşembe günü Raghuvir Singom Fighter PM Shri Hükümet Lisesi'nde bir çatışmayı başlattı.

Kabine Bakanı Tarunpreet Singh Sond, Perşembe günü Khanna'daki bir okulda atış aralığını açmak için bir etkinlik sırasında. (HT fotoğrafı)

Beş yıldızlı atış aralığı maliyetlerle inşa edildi £5 lakh, dedi yetkililer ve bakanın ayrıca altyapıların geliştirilmesi için projeler duyurduğunu da sözlerine ekledi £Khanna toplantısının seçim bölgesinin bir parçası olarak bölgelerde beş eyalet ilkokulunda ve liselerde 71.15 lakh.

Sond'a göre, uluslararası düzeyde Pencap atıcılarının ödülleri var ve okul seviyesindeki genç sporcular daha fazla madalya kazanmak için okul eğitimi altyapısında daha iyi ve uluslararası olarak hazırlandı.

Eyalet hükümetinin Pencap'ın her yerinde okulların altyapısını geliştirmeye çalıştığını ve öğrencilerin hem akademisyenler hem de spor ve kültürel yarışmalarda karakterize edilmesini sağlamak için bu kurumların ihtiyaçlarına öncelik verdiğini de sözlerine ekledi.

Bakan Değer Altyapı Projeleri Değer £Khanna'daki beş devlet okulunda 71.15 lakh.

Raghuvir Singh Freedom Fighter PM Shri Hükümeti Lisesi'nde, iki sınıf fiyatı £19.1 lakh ve £2.28 lakh eğitim turlarına atandı. Eyalet İlköğretim Okulu'nda, 5 numara, maliyetlerle tamamlanan geliştirme çalışmaları £1.6 lakh açıldı. Bakan ayrıca çaba çaba ile inşa edilmiş bir oda açtı £7.51 lakh ve banyo ( £2 lakh) Eyalet İlköğretim Okulu'nda, 6 numara. Sınıfların, battaniyelerin ve diğer çalışmaların onarımı £18.6 lakh. Eyalet İlköğretim Okulu'nda 9 numara £15 lakh, yetkilileri ekledi.