Braveheart Mohali Kadın Scooter'da Snatcher'ı takip ediyor, ancak altın zincirini kaybediyor

kosc

New member
12 Nisan 2025 09:38

Mohali'ye yaklaştığında, bir genç siyah bir kahramanla geldi -Plendor -Motorcycle arkadan, aracı onun yanındaydı ve altın zincirini yakaladı

35 yaşındaki bir kadın korkusuz cesaret gösterdi ve Mohali'nin aşamasında altın zinciriyle 3B2 uçan bir kapmacı avladı ve onu motosikletinden kaçmaya ve kaçmaya zorladı. Ama zincirinizi geri alamadım.

Olay Perşembe günü saat 19: 00'da meydana geldi. Mohali aşaması 3B2'de yaşayan Navjot Kaur eve döndüğünde. (HT fotoğrafı)

Olay Perşembe günü saat 19: 45'te meydana geldi. 3B2 aşamasının bir sakini olan Navjot Kaur, Honda Activa'daki 5. Faz pazarına bir geziden sonra eve döndüğünde.

1092 numaralı eve yaklaştığında, siyah bir kahraman -plandor -motorccle ile sürülen bir genç arkadan geldi, aracı onunla anlaştı ve altın zincirini yakaladı.

Navjot hızlı refleksler ve kararlılık gösterdi ve hemen scooterındaki kapayı takip etmeye başladı. Önümüzde kısa bir rota olan kaçan Snatcher, motosikletinin kontrolünü kaybetti ve düştü. Navjot kapandığında, Snatcher iki tekerlekten ayrıldı ve zinciriyle kalkarak yürüyerek kaçtı.

Hemen polis kontrol alanını (PCR) uyardı ve Mataur polis karakolundan bir ekip noktaya ulaştı ve açıklamasını kaydetti. Polis, bir Mohali kayıt numarası giyen motosiklete el koydu ve sahte bir plakaya sahip olabileceğinden şüphelendi.

Bharatiya Nyaya Sanhita'nın (BNS) 304. Bölümü uyarınca Snatcher'a karşı bir dava kaydedildi. Polis, onu tanımlamak ve suçta kullanılan bisikletin sahipliğini kontrol etmek için bölgeden CCTV film materyalini inceliyor.

Medya ile konuşurken Navjot şöyle dedi: “Bunu iki kez düşünmedim, ona zulmeddim. Bir şeyler yapmam gerektiğini biliyordum. Umarım yakında yakalanır, böylece kimsenin kurban olmayacak.”

Polis, kadının cesaretini övdü ve sanıkları hızlı bir şekilde izlemek için çabalar gösterildiğinden emin oldu.

Haberler / Şehirler / Chandigarh / Braveheart Mohali Kadın Scooter'da Snatcher'ı takip ediyor, ancak altın zincirini kaybediyor

Daha az görmek