Taksinin Jammu-Srinagar karayolu üzerindeki Ramban yakınındaki geçide yuvarlanması sonucu 10 kişi öldü

kosc

New member
Resmi kaynaklara göre, Cuma günü erken saatlerde bir taksinin şiddetli yağmur nedeniyle yoldan çıkıp Jammu-Srinagar ulusal karayolu üzerindeki Ramban bölgesinde bir geçide dalması sonucu 10 yolcu hayatını kaybetti.


Kurtarma ekipleri Cuma günü Jammu-Srinagar ulusal karayolu üzerindeki Ramban bölgesindeki Battery Chashma yakınındaki kaza mahallinden cesetleri çıkardı. (HT fotoğrafı)

Ramban yargıç yardımcısı Baseer-ul-Haq Chaudhary şunları söyledi: “Kaza, Battery Chashma yakınında saat 01.15 civarında meydana geldiğinde hava zifiri karanlıktı ve yoğun yağmur yağıyordu. Chevrolet Tavera olduğu sanılan aracın yeri henüz belirlenemezken, 500 metre aşağıya inen dik yokuştan 10 ceset çıkarıldı.

Hindustan Times – Son dakika haberleri için en hızlı kaynağınız! Şimdi Oku.

Polisin yanı sıra hızlı müdahale ekipleri, yerel tehsildar, komiser yardımcısı, gelir departmanı ve diğer yetkililer olay yerindeydi ve kurtarma çalışmalarını denetlediler.

Chaudhary şunları söyledi: “Bu bir tür serbest düşüştü. Hayatta kalanların şansı kasvetli.”

İki cesetten iki kimlik kartı ele geçirildi. Bunlar Jammu bölgesindeki Amb Gharota'dan Balwan Singh (47) ve Bihar'ın Batı Champaran bölgesindeki Bhairagang'dan Vipin Mukhiya'ydı.

Cenazeler Ramban Bölge Hastanesine kaldırıldı.

Polis, taksinin Jammu'dan Keşmir'e doğru yola çıktığını söyledi.



  • YAZAR HAKKINDA
    Yazar standardı 90x90


    Ravi Krishnan Khajuria, Baş Muhabir, Jammu'nun Büro Şefidir. Jammu şehri için siyaset, savunma, suç, sağlık ve sivil konuları ele alıyor. …Ayrıntılı olarak görün