Sad İşbirliği İşe Alım Sürüşü için Zorun Gereksinim: Akal Takt Jathedar Zu Panel

kosc

New member
Akal Takht Jathedar Giani Raghbir Singh Cumartesi günü yaptığı açıklamada, en yüksek Sih zamansal koltuğunun yedi üyeli komitesinin, parti yapısının yeniden yapılandırılması için Shiromani Akali Dal'ın (SAD) işe alım sürüşü olduğunu söyledi.

Akal Takht Jathedar Giani Raghbir Singh Cumartesi günü yaptığı açıklamada, en yüksek Sih zamansal koltuğunun yedi üyeli komitesinin, parti yapısının yeniden yapılandırılması için Shiromani Akali Dal'ın (SAD) işe alım sürüşü olduğunu söyledi. (HT Dosyası)

İfadesi, panel üyelerinin, işe alım sürecini başlatmak için üzücü turun “onlarla çalışmadığını” söylemek için ikametgahına çarpmasından günler sonra gerçekleşir.

Medya ile etkileşim sırasında Jathedar, SAD işe alım sürücüsünün 2 Aralık'taki Akal Takht kararnamesinden sonra henüz başlamadığını buldu. Bu, Sukhbir Singh Badal kampı tarafından gerçekleştirilen işe alım sürüşünü reddettiği anlamına geliyor.

Hoshiarpur'daki ikametgahında Giani Raghbir Singh, SGPC ve SVPC başkanlığından istifa eden Harjinder Singh Dhami ile toplantılar hakkında söyledi. Ayrıca SGPC Başkanı olarak görevine devam etmesini istedim çünkü Gurdwara'nın beden ve Panth'ının Gurtik, yürekten olmayan, dürüst, ünlü ve temiz bir görüntü olan bir tür kişiye ihtiyacı var. ”

Sieben-üye komitesinden Dhami ve eski SGPC Başkanı Kirpal Singh Badungar'ın istifa talebine cevap verdi: “Yedi üyeli komite, geçen yılın 2 Aralık'ta Shiromani Akali Dal üyeliğini izlemek için Akal Takt tarafından genişletildi. Birkaç gün önce, üyeler bana prosedür hakkında bir rapor verdi. Sad onlarla işbirliği yapmaz. Komite ile çalışmak için SAD emri vermedik veya cesedi SAD'den işbirliğine başvurmasını istemedik. Bu komiteden işe alım sürüşünü kendisi için başlatması istendi. ”

“İki üye komiteden istifa etti. Dhamis istifası aldık, ancak bir istifa almadık. Komitenin geri kalan beş üyesi, 2 Aralık'taki Akal Takht kararına uygun olarak partinin işe alım sürecini başlatmalıdır. İki üye komitenin bir parçası haline gelmezse, üç ila dört gün içinde gerçekleşecek olan tartışmadan sonra Sih rahipinin yaklaşan toplantısında geri kalan üyelerden biri, komitenin koordinatörü olarak atanacak ”dedi.

Defret olan üzücü bir işe alım sürüşü sorulduğunda, “2 Aralık kararnamesinden sonra işe alım sürüşü henüz başlamadı. Bu nedenle, komitenin geri kalan beş üyesinden sürüşü başlatmasını istiyorum. ”

Mesafesi hakkındaki konuşma hakkında bir soruyu cevapladı ve şöyle dedi: “Bu tür konuşmalar her zaman orada kalıyor. Hizmetlerden emekli olduğumda, Guru'nun fermanı altında olacak. Guru'nun isteği olana kadar bu yazıda kalacağım. ”

“Dinlen, valizlerimi paketledim … sorulduğunda gideceğim.”

27 Şubat'ta, parti tarafından çalışan Başkan Balwinder Singh Bhunder başkanlığındaki SAD Parlamento Kurulu, partinin devam eden işe alım yolunun ilerlemesini kontrol etti ve “Punjabis'in sürüşe büyük tepki verdiği” memnuniyetini dile getirdi.

Üzücü Kıdemli Lider Dr. Daljit Singh Chema, partinin 27 Şubat'ta Parti Merkezi'ne 10 lakh bilgisi alındığı ve geri kalanı birkaç gün içinde alınacak 33 lakh brifing yayınladığını söylemişti.