Pencap: Ghanaur köyünde 3 arabadan, Shambhu'dan 'çalındı', 1 rezervasyon yaptı

kosc

New member
Lohsimbli köyünün bir sakini, Patiala Bölgesi'ndeki protesto alanından gelen arabaların hırsızlığı ile bağlantılı olarak rezerve edildi. Ghanaur Müfettiş Yardımcısı Harmanpreet Singh, Ramandeep Singh, Alias Tinku olarak tanımlanan sanığın, köyde üç arabanın kurtarıldığı bir atölyeye sahip olduğunu söyledi.

Cumartesi günü Lohsimbli'deki Ghanaur köyündeki Lohsimbli bölgesindeki Ghanaur'daki Lohsimbli bölgesinde toplanan bir Haber. (HT fotoğrafı)

DSP, sanık Ramandeep Singh'in yakında tutuklanacağını söyledi. FIR, Shambhu'daki protesto alanına ulaşan ve arabalarının polise döndüğünü bulamayan çiftçilerden sonra kaydedildi.

Bu arada, Bikram Singh Majithia Bikram Singh Majithia AAP MLA Gurlal Ghanaur, MLA'nın reddettiği bir iddianame olan arabanın hırsızlığı için.

Bhartiya Kisaan Birliği Shaheed Bhagat Singh sözcüsü Tejvir Singh, “Hırsızlık Ramanda Eşit Singh'i geçmişte Mla Gurlal Ghanaur tarafından kuzen olarak kabul eden bir kişiyle suçladı.”

Sad Rehber Bikram Singh Majithia sosyal medyada şunları söyledi: “Pencap ekonomisinin belkemiği olan çiftçiler yağmalandı. Protestoda traktörler, arabalar ve diğer nesneler çalındı.

MLA iddialara tepki gösterdi: “Çalınan otomobiller Lohsimbli köyünden kurtarıldı. Çiftçiler ve muhalefet liderleri de dahil olmak üzere bazı insanlar, arabaların evimden kurtarıldığını iddia etti.

MLA şöyle devam etti: “Bunun yerine, protestoları sırasında çiftçilere yardım edenleriz. Sanıkla hiçbir ilişkim yok. Patal polisten sanıklara karşı sıkı önlemler almasını istedim.”

2023, Bharatiya Nyaya Sanhita'nın 302 (2) bölümü Ramandeep Singh'de dövüldü.

Geçen yılın 13 Şubat'ından bu yana tüm bitkiler için MSP için yasal bir garanti talep eden protesto çiftçileri, bu haftanın başında Shambhu ve Khanauri protestoları tarafından kaldırıldı. Traktör arabaları çorak inişin yakınında çıkarıldı.

Selin

New member
Lohsimbli köyünün bir sakini, Patiala Bölgesi'ndeki protesto alanından gelen arabaların hırsızlığı ile bağlantılı olarak rezerve edildi. Ghanaur Müfettiş
Selam dostlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @kosc

Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Deniz

Global Mod
Global Mod
Lohsimbli köyünün bir sakini, Patiala Bölgesi'ndeki protesto alanından gelen arabaların hırsızlığı ile bağlantılı olarak rezerve edildi. Ghanaur Müfettiş
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @kosc

Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Selin' Alıntı:
Selam dostlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @kosc Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Selin

Batu

Global Mod
Global Mod
Selam düşünce insanları

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @kosc

Uzun uzadıya yazmadım, sadece bir ipucu bıraktım

Selin' Alıntı:
Selam dostlar Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @kosc Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay
Aslında seni anlıyorum @Selin ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı

Adila

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi paylaşımlar

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @kosc

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Deniz' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @kosc Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Selin
Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Deniz

Erkis

Global Mod
Global Mod
Merhaba güzel insanlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @kosc

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Deniz' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @kosc Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Selin
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Deniz, özellikle pratik tarafı çok farklı

Koray

New member
Selam heyecan arayanlar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @kosc

Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Adila' Alıntı:
Selam herkese iyi paylaşımlar Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @kosc Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik Birkaç yıl sonra daha net sonuçlar çıkabilir @Deniz
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Adila

Berk

New member
Selam iyi insanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @kosc

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Koray' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @kosc Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Koray, teşekkür ederim