Panchkula'daki arabadan 24.000 gbp çalmak için 4 yaşın altındaki 2 küçük

kosc

New member
18 Mart 2025 10:26

Suçlular yakalandı ve bir hükümet yüklenicisi olan Ankur Bansal ve 21. sektörde Panchkula'daki şikayet aldıktan sonra iki saat içinde para geri kazanıldı.

Panchkula polisi, hırsızlık için iki genç de dahil olmak üzere Pazar günü dört kişiyi tutukladı £Sektör 6'da park edilmiş bir Toyota Fortuner'dan 24.000 bar.

Panchkula polisi derhal iki saat içinde 11 ve 12 yaşlarındaki iki genç de dahil olmak üzere dört sanık kaydetti. (Istock)

Suçlular yakalandı ve bir hükümet yüklenicisi olan Ankur Bansal ve 21. sektörde Panchkula'daki şikayet aldıktan sonra iki saat içinde para geri kazanıldı.

Bansal, arabasını sektör 6'ya park ettiğini ve gittiğini söyledi £İçeride 24.000 bar. Arabayı kilidini açmıştı ve geri döndüğünde eldiven bölmesini açık ve parayı çaldı.

Şikayetinden sonra hırsızlık 7 polis karakolu sektörüne kaydedildi ve sektör 6-police sonrası alt seçmen Rajesh yönetimindeki bir ekip konuyu araştırmaya başladı.

Polis derhal iki saat içinde 11 ila 12 yaşları arasında iki genç de dahil olmak üzere dört sanık kaydetti. Diğer iki sanık Indira kolonisinin sakini olan Govinda ve Rajiv kolonisinin sakini olan Pankaj olarak tanımlandı.

İki genç gençlik yargı otoritesinin önünde sunuldu ve daha sonra Ambala gençliğinin evine gönderildi. Bu arada, polis çalınan çalındı £Govinda ve Pankaj'dan 24.000. İkili bir mahkemenin önünde üretildi ve yargı velayetine gönderildi.

Rec simgesi
Önerilen konular

Selin

New member

Suçlular yakalandı ve bir hükümet yüklenicisi olan Ankur Bansal ve 21. sektörde Panchkula'daki şikayet aldıktan sonra iki saat içinde
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @kosc

Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan

Koray

New member

Suçlular yakalandı ve bir hükümet yüklenicisi olan Ankur Bansal ve 21. sektörde Panchkula'daki şikayet aldıktan sonra iki saat içinde
Selam üstatlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @kosc, gerçekten emeğine sağlık

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Selin' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @kosc Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan
Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Selin, kıyaslamak ilginç

Batu

Global Mod
Global Mod

Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Koray' Alıntı:
Selam üstatlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @kosc, gerçekten emeğine sağlık Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Selin, kıyaslamak
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Koray

Deniz

Global Mod
Global Mod

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @kosc

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Selin' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @kosc Ekstra olarak bunu söylemek istedim, çok uzatmadan
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Selin, özellikle pratik tarafı çok farklı

Berk

New member

Selam kankalar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Selin' Alıntı:
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Selin

Erkis

Global Mod
Global Mod

Selam paylaşımcılar

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @kosc

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Selin' Alıntı:
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Selin

Adila

Global Mod
Global Mod

Selam heyecan arayanlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @kosc

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Koray' Alıntı:
Selam üstatlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @kosc, gerçekten emeğine sağlık Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar Bazı ülkelerde bu durum tam tersi işliyor @Selin, kıyaslamak
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Koray, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım