Mohali'de kız arkadaşını taciz eden erkeklerle tartışan fitness eğitmeni saldırıya uğradı

kosc

New member
26 yaşındaki fitness antrenörü için gece özlemi kabusa dönüştü. Faz 3B2 pazarındaki bir dhabha'nın dışında 10'dan fazla adam tarafından acımasızca saldırıya uğradı ve kovalandı. Polis, kız arkadaşını taciz ettiği iddiasıyla kızla yüzleşmesinin ardından tartışmanın çıktığını söyledi.

Kurban Bharat Bangar sol gözünden, bacaklarından, dizlerinden, ellerinden ve sırtından çok sayıda yaralandı. (HT Fotoğrafları)

Adı Bharat Bangar (26) olarak belirlenen ve Sektör 21, Panchkula sakini olan kurban, sol gözünde, bacaklarında, dizlerinde, ellerinde ve sırtında oluşan çok sayıda yaralanma nedeniyle Mohali Sivil Hastanesinde tedavi görmeye devam ediyor.

Bangar polise verdiği ifadede kız arkadaşını Perşembe akşamı Kharar'daki evine bırakmak istediğini söyledi. Yolda yiyecek bir şeyler almak için Faz 3B2 pazarında durdular.

Yemek yedikten sonra Dhabha'dan çıktıklarında üç adam, Pencap Elektrik Kurumu'nda çalışan arkadaşı hakkında saldırgan yorumlarda bulundu. Bangar, ilk başta adamları görmezden gelip arabasına doğru yürüdüklerini söyledi.

Ancak Dhabha'nın yanında duran üç adam, aşağılayıcı yorumlar yaparken arkadaşına bakmaya devam etti. Hala onları görmezden gelmenin daha mantıklı olacağını düşündüler ve arabada kaldılar. Ancak adamlar saldırgan hareketler yapmaya devam ederek onu arabanın camını indirip kendileriyle yüzleşmeye sevk etti.

Sürüklendi, dövüldü, kilometrelerce kovalandı

Bangar, adamlardan birinin öfkeyle kendisine saldırdığını ve onu arabadan dışarı sürüklediğini, ardından yaklaşık 10 suç ortağıyla birlikte suratına yumruk attığını iddia etti.

Bangar, faillerin onu arabalarıyla ve yaya olarak kovalarken hayatını kurtarmak için koştuğunu söyledi. “Bana saldırmayı bırakmayacaklarını hissettim ve beni kurtarmak için koştum. Apple iPhone'um da kargaşanın ortasında bir yere düştü. Saldırganları savuşturmak için çeşitli yerlerde siper aldım ve sonunda arkadaşımın Kharar'daki evine yürüyerek ulaştım. Telefonumu kaybettiğim için kimseye ulaşamadım. Bu arada o da benim arabamla eve geldi. Yatağa uzandığımda acıdan anında bayıldım. Arkadaşım ertesi sabah beni hastaneye götürdü ve Mohali SSP'ye de bilgi verdi.” dedi mağdur şikayetinde.

Bu arada Mataur istasyonundaki istasyon binası memuru Gabbar Singh, bir şikayet aldıktan sonra derhal soruşturma başlattıklarını söyledi. “Sanıkları yakalamak için pazarın etrafındaki CCTV görüntülerini tarıyoruz. Ayrıca, bu tür gece vakti olaylarını önlemek için kalıcı bir PCR ekibi söz konusu pazarda görevde kalacak” dedi.

DSP Ajitpal Singh, mağdurun ifadesinin kaydedildiğini ve şikayeti üzerine bir saldırı vakasının kaydedildiğini söyledi.

Prömiyer değil

Mart ayında yaşanan benzer bir olayda, Mohali bir iş adamı ve doktor arkadaşının aynı pazardaki bir kafeye gece geç saatlerde yaptıkları akşam yemeği gezisi, aralarında keskin silahlar taşıyan üç Nihang Sih'in de bulunduğu beş adamla tartışmaya girmeleriyle acımasızca sona erdi. kılıçlar dahil.

Saldırıda, Mohali'de özel bir işe alım ajansı işleten davacı Harinder Singh (36) ve Dr. Özel bir klinik işleten Sukhdeep Singh Brar (33), çok sayıda ciddi yaralanmaya maruz kaldı. Harinder'a sekizi başına ve üçü sağ gözünün yanına olmak üzere 11 dikiş atıldı.