Mohali Mahkemesi'nin emrine göre, Pencap polisi FIR'dan Bajwa'nın avukatından kopyasını sağlıyor

kosc

New member
Pencap polisi, devlet meclisinde muhalefet lideri MLA Beilap Singh Bajwa Kongresi'ni rezerve ettikten bir gün sonra, Pazartesi günü 50 bombaya ulaştığını iddia ederek ülkenin egemenliğini ve birliğini tehlikeye atan yanıltıcı bilgiler sağladı.

Pencap -Roft ve Kongre Müdürü MLA Partap Singh Bajwas Pazar günü Chandigarh'da. Avukatı Pazartesi günü mahkemeye, fesih yetkisi verildiği sırada Bajwa'nın evde olmadığını ve istasyonun FIR'ın içeriğini bilmediğini bildirdi. (ANI fotoğrafı)

Bajwa, Bölüm 197 (1) (d) 'e (ülkenin egemenliğini ve birliğini tehlikeye atan yanlış ve yanıltıcı bilgiler) ve 353 (2) (amaçlanan ifadeler, düşmanlık ve nefret ve nefret ya da hasta iradesi yaratmak için), mohali, mohali, mohali, sonntsa'nın resmi istasyonunda. Sonnta-Sanhita Siber suç Batine, 7 yaşında, siber suçta 7 yaşında, aşamada, aşamada, aşamada, aşamada, aşama 7 avındaki siber suçta, aşama 7'deki siber suç. Pazartesi gününden önce Pazartesi öğleden sonra ilerledi, ancak 14: 00'e kadar zaman arıyordu. Salı günü.

Avukat APS Deol ve HS Dhanoa aracılığıyla Bajwa, Mohali Dish'ten FIR'ın basılı bir kopyasını paylaşmak için polis karakolundaki Meclis Memuru (SHO) istasyonuna başkanlık etmesini istedi. Avukatı, Bajwa'nın fesih yetkisinin teslim edilmesi sırasında evde olmadığını ve istasyonun FIR'ın içeriğini kendisine karşı bilmediğini söyledi.

Mahkemenin yönetiminde polis, FIR'ın bir kopyasını Bajwa'nın avukatına teslim etti.

Çağırmalar Pazar akşamı Pencap Bajwas House polisinin kendisine ulaşmasından sonra verildi ve Başbakan Bhagwant Mann, Kongre müdüründen bilgilerinin kaynağını açığa çıkarmasını ve “Pakistan ile doğrudan bağlantıları olup olmadığını sorduğunda iddialarından dolayı sordu.

Bajwa, burada ikametgahını ziyaret eden polis ekibiyle birlikte çalıştığını, ancak eyaletteki “kötüleşen” yasa ve emir nedeniyle AAP hükümetine saldırdığında kaynaklarını açıklamayı reddettiğini söyledi.

Mann Bajwa daha önce iddiaları nedeniyle Pencap polis sökülmesine çarpmıştı ve Merkezi İstihbarat Ajansı bu tür bilgileri paylaşmamıştı. Başbakan, Bajwa'nın açıklamasının sadece “panik” yapılması amaçlanması durumunda katı önlemler alındığını söyledi.

“Bilgilerinizin kaynağı nedir? Bilgi paylaşmak sizin sorumluluğunuzdadır. Bekleyin bombaların patlaması ve insanların ölmesini bekleyin?” diye sordu. “Hiçbir bilginiz yoksa ve sadece panik yayma açıklaması verdiyseniz, bu ciddi bir suçtur. Katı önlemler alınır” dedi.

TV röportajında ”Patlayıcı İddia”

Özel bir televizyon istasyonuyla yaptığı röportajda Bajwa, “50 bomba Pencap'a ulaştığını öğrendim. 18 tanesi patladı, 32'si hala başlamak zorunda.” Bajwa'nın iddiaları son aylarda eyalette bir dizi el bombası saldırısının ortasında geldi.

Pencap polisi, polis genel müfettiş yardımcısı Ravjot Kaur Grewal ve Pazar günü Polis (Şehir) Mohali Müfettişi Bajwa'nın ikametgahını ziyaret etti ve açıklamasının kaynağını sorguladı.

AIG Grewal, Bajwa konutu dışındaki muhabirlerle konuştu ve polis ekibinin ulusal güvenlik olduğu için Bajwa'dan bilgi kaynağını bulmak için geldiğini söyledi. “Bajwa bu bilgilerin kaynağını veya kökenini açıklamamıştır. Şimdiye kadar bizim için yararlı olan herhangi bir giriş vermedi” dedi.

Bu bağlamda, erkekler Kongre'nin açıklanmasını da talep ettiler. Başbakan, “Ulusal karşıtı güçlerle Kongre bir el ülseri mi ve kaç bomba ulaştığını ve patladığını biliyor mu? Kongre partisinin ulusal liderleri ve Bajwa da açıklığa kavuşturmalı” dedi.

Hedeflenebilirim, diyor Bajwa

Bajwa, bir polis memurunun ikametgahını ziyaret ettiğini ve açıklamasını istediğini söyledi. “Bir televizyon istasyonuna röportaj yaptım. Kaynaklarım bana burada 50 bomba ulaştığını ve sınır bölgelerinde ve diğer yerlerde polis karakollarında 18 bomba patladığını söylemişti.” Dedi.

“Bunlar benim kendi kaynaklarım. MLA ve MP olarak kaldığım için kaynaklarım Pencap'ta, Gizli Servis bölümünde ve merkezi ajanslarda var.

Kongre müdürü, ailesinin militans kurbanı olduğunu ve 1990'da Batala'da bir bomba saldırısından kaçtığını söyledi. “Kaynaklarım bana savunmasız olduğumu söyledi çünkü eyaletteki veya merkezdeki partim iktidarda.” Dedi.

Yasama organı polis memuru ile çalıştığını iddia etti ve kaynaklarını açıklayamayacağını da sözlerine ekledi. “Yetkililere onlara yardım etmeye hazır olduğumu söyledim, ama kaynaklarımı açıklayamıyorum.” Daha sonra Bajwa bir açıklamada şunları söyledi: “Bir muhalefet lideri olarak anayasal bir pozisyona girdim ve hassas bilgilere giriyorum. Gözdağı olmayacağım. Polis memurlarına, açıklamam sırasında kaynaklarımı açığa çıkarmayacağımı açıkça belirttim.