Himacal cm övgü

kosc

New member
23 Haziran 2025 18:29

Orman Otoritesi, eyalet genelinde çevre koruma ve eğitim kurumlarındaki çeşitli yönlerine odaklanan bir dizi program gerçekleştirdi.

Başbakan Sukhvinder Singh Sukhu, 5 Haziran'da Uluslararası Çevre Günü vesilesiyle Bölümün girişimlerinin Pazartesi günü vurgulandığı Orman Bakanlığı'nın bir faaliyet takvimini yayınladı.

Himachal Başbakan Sukhvinder Singh Sukhu (Dosya)

Orman Otoritesi, çevre koruma ve bunların çeşitli yönlerini eyalet genelinde eğitim kurumlarındaki çeşitli yönlere odaklayan bir dizi program yürüttü. Orman departmanı, çevre gününü eyalet genelinde yaklaşık 1.000 eğitim kurumunda “ek ped maa ke nam” ve “plastikleri yen” konularıyla kutladı ve 50.000'den fazla öğrencinin katılımına tanık oldu. Departman ayrıca çeşitli ofislerde temizlik gezileri gerçekleştirdi ve yeni ayarlanmış van Mitras, sıradan çalışanlar ve öğrenciler içeriyordu.

CM, bu girişimlerin başarılı bir şekilde yürütülmesi nedeniyle departmanı tebrik etti ve departmanın temiz ve sürdürülebilir bir ortam için çalışmaya devam edeceği güvenini ifade etti. Yetkili, yetkililere halkı çeşitli departman sistemleri hakkında bilgilendirmelerini ve bu yönergelerin ve programların yerinde halkın katılımını sağlamaları için talimat verdi.

Haberler / Şehirler / Chandigarh / Himacal cm övgü

Daha az görmek