Chandigarh: Daha iyi fırsatlar arayan kabadayı topa vuran oyuncu UTCA'dan PCA'ya geçiyor

kosc

New member
İtibarenŞalini GuptaÇhandigarh

Kriket oyuncusu Harnoor Singh Pannu, Pencap Kriket Birliği'ne (PCA) büyük bir başarıyla geri döndü. Jalandhar adına U-23 bir günlük ve T20 bölgeler arası kriket turnuvalarında iki yüz sayı attı ve açılıştaki havasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Kriket oyuncusu Harnoor Singh Pannu, Chandigarh adına beş Ranji Trophy ve beş Syed Mushtaq Ali T20 Trophy maçı oynadı ve Hintli kriket oyuncusu Shubman Gill'i idolü olarak görüyor (HT Fotoğrafı)

UT Kriket Birliği'nden (UTCA) PCA'ya geçişi sorunsuz geçti ve 21 yaşındaki solak oyuncu, 10 Haziran'dan itibaren ikinci T20 Punjab Ligi – Sher-e-Punjab – yarışacak BLV Blasters takımına dahil edildi. 2022'de Asya Kupası'nı ve Gençler Dünya Kupası'nı kazanan Hindistan 19 Yaş Altı takımlarının bir parçası olan Harnoor, bu değişikliğin zamanında ve çok gerekli olduğuna inanıyor. Peki onu bu kararı vermeye iten şey neydi? “Özellikle geçen yıl Sher-e-Punjab'ın açılışındaki başarıdan sonra bunu sabırsızlıkla bekliyordum. PCA'nın kriketçilerine platform sağlama şekli tek kelimeyle olağanüstüydü. Ligde pek çok kriketçinin iyi performans sergilediğini gördük ve bu da Pencaplı kriketçileri daha da hazırladı. İlk Syed Mushtaq Ali T20 Kupasını kazandılar. Chandigarh'ın U-19 Dünya Kupası zaferinden hemen sonra yıldız arkadaşı Rajangad Bawa ile ilk maçına çıkan Harnoor, “Ayrıca, UTCA'da sezon dışı kriket konsepti yok, bu da becerilerimi ve hazırlığımı etkiledi” diye yanıtladı. .

Bir günde 360 milyon Hintli bizi ziyaret etti ve genel seçim sonuçları için Hindistan'ın tartışmasız platformu olarak bizi seçti. En son güncellemeleri burada keşfedin!

Bazı nedenlerden dolayı Harnoor, Chandigarh üst düzey takımında yer almayı başaramadı ve seçim komitesi onun kıdemli bir kriket oyuncusu olarak potansiyelinden şüphe etti ve onu yerel sezonda U-25 ve U-25 takımlarına itti.

“Yeterince şans bulamadım ve formum da düştü. Ancak formum üzerinde çok çalıştım ve yıllar içinde dünya standartlarında kriketçiler yetiştiren çok boyutlu bir devlet kulübü olan PCA'ya katılarak 2024-2025 sezonuna olumlu bir notla başlamaya karar verdim. PCA'nın Mullanpur'daki yeni stadyumuna bakın, her kesimden övgü aldı,” diye ekledi Chandigarh için beş Ranji Trophy ve beş Syed Mushtaq Ali T20 Trophy maçı oynayan ve idolü Hintli kriket oyuncusu Shubman Gill olan Harnoor.

Harnoor kriketçi bir aileden geliyor. Büyükbabası Rajinder Singh, Pencap adına Ranji Trophy'yi oynadı ve babası BiHaberlerer Singh, 19 Yaş Altı'nda Pencap'ı temsil etti. Amcası Bhupinder Singh Junior, 1989'da Dakka'da düzenlenen ilk 19 Yaş Altı Asya Kupası'nda turnuvanın oyuncusuydu. “Ailem kararımı destekliyor ve ben de bu sezon elime geçen fırsatları en iyi şekilde değerlendirmek istiyorum. Gündemimde çok sayıda koşu yapmak var ve üst düzey Pencap takımlarına girmeyi düşünüyorum” dedi 2019'da UTCA'ya katılmadan önce Pencap'ta U14 ve U16 kriket oynayan Pannu.

Sher-E-Punjab 10 – 27 Haziran arası

PCA T20 Ligi: Sher-E-Punjab T20 turnuvasının ikinci sezonu 10 Haziran'da Mohali'deki IS Bindra PCA Stadyumu'nda başlıyor ve 27 Haziran'da sona eriyor. En fazla altı takım kupa için mücadele ediyor. Efsanevi Pencaplı şarkıcı Gurdas Maan, 10 Haziran'da saat 18.30'da açılış töreninde sahne alacak. Naman Dhir, Abhishek Sharma, Anmolpreet Singh ve Nehal Wadhera gibi IPL oyuncuları turnuva boyunca çalışırken görülecek.

Haberler / Şehirler / Çhandigarh / Chandigarh: Daha iyi fırsatlar arayan kabadayı topa vuran oyuncu UTCA'dan PCA'ya geçiyor