Hindistan Süt Ürünleri Birliği (IDA) Kuzey Bölgesi, Pencap bölümü, Guru Angad Dev Veterinerlik ve Hayvan Bilimleri Üniversitesi (GADVASU) ile işbirliği içinde, Cumartesi günü Süt Ürünleri ve Gıda Bilimi Teknolojisi Koleji (CDFST) kampüsünde konuyla ilgili bir seminer düzenliyor ” Fermente Süt Ürünlerinin Faydalarını Ortaya Çıkarmak”.
IDA Pencap şube başkanı Inderjit Singh Sara, seminerin genellikle 1 Haziran'da kutlanan Dünya Süt Günü vesilesiyle düzenlendiğini söyledi. (İllüstrasyon için HT arşiv fotoğrafı)
CDFST Dekanı Dr. RS Sethi, seminerin fermente süt ürünlerinin insan sağlığını geliştirmedeki önemli rolüne ışık tutmayı amaçladığını söyledi. Modern tüketicilerin fermente süt ürünlerine ilişkin farkındalığının artmasıyla birlikte katılımcıların bu ürünlerin en son araştırmaları, besinsel faydaları ve potansiyel tedavi edici uygulamaları hakkında bilgi edinme fırsatına sahip olacaklarını söyledi.
Artık kriketteki en sevdiğiniz oyunu izleyebilirsiniz. Her zaman ve her yerde. Nasıl olduğunu öğrenin
IDA Pencap şube başkanı Inderjit Singh Sara, seminerin genellikle 1 Haziran'da kutlanan Dünya Süt Günü vesilesiyle düzenlendiğini söyledi. Ancak eyalette 4 Haziran'da yapılan meclis seçimleri nedeniyle IDA, seminerin 22 Haziran'da düzenlenmesine karar verdi.
Dr. Süt Teknolojisi Profesörü ve seminerin Organizasyon Sekreteri PK Singh, süt endüstrisinden, tıp alanından ve akademiden seçkin uzmanların, fermente süt ürünlerinin üretimi, besin değeri ve sağlık yararları da dahil olmak üzere çeşitli yönleri hakkında verdiği derslerin yanı sıra bir soru olduğunu söyledi. – Katılımcıların konuşmacılarla etkileşime girme fırsatı bulacağı cevap oturumu ve cevap oturumu etkinliğin öne çıkan ana konuları olacak.
IDA, süt endüstrisi uzmanlarından oluşan bir şemsiye kuruluştur ve Hindistan'ın dört bir yanındaki bilim adamlarını, süt endüstrisini ve süt üreticilerini temsil eder.
IDA Pencap şube başkanı Inderjit Singh Sara, seminerin genellikle 1 Haziran'da kutlanan Dünya Süt Günü vesilesiyle düzenlendiğini söyledi. (İllüstrasyon için HT arşiv fotoğrafı)
CDFST Dekanı Dr. RS Sethi, seminerin fermente süt ürünlerinin insan sağlığını geliştirmedeki önemli rolüne ışık tutmayı amaçladığını söyledi. Modern tüketicilerin fermente süt ürünlerine ilişkin farkındalığının artmasıyla birlikte katılımcıların bu ürünlerin en son araştırmaları, besinsel faydaları ve potansiyel tedavi edici uygulamaları hakkında bilgi edinme fırsatına sahip olacaklarını söyledi.
Artık kriketteki en sevdiğiniz oyunu izleyebilirsiniz. Her zaman ve her yerde. Nasıl olduğunu öğrenin
IDA Pencap şube başkanı Inderjit Singh Sara, seminerin genellikle 1 Haziran'da kutlanan Dünya Süt Günü vesilesiyle düzenlendiğini söyledi. Ancak eyalette 4 Haziran'da yapılan meclis seçimleri nedeniyle IDA, seminerin 22 Haziran'da düzenlenmesine karar verdi.
Dr. Süt Teknolojisi Profesörü ve seminerin Organizasyon Sekreteri PK Singh, süt endüstrisinden, tıp alanından ve akademiden seçkin uzmanların, fermente süt ürünlerinin üretimi, besin değeri ve sağlık yararları da dahil olmak üzere çeşitli yönleri hakkında verdiği derslerin yanı sıra bir soru olduğunu söyledi. – Katılımcıların konuşmacılarla etkileşime girme fırsatı bulacağı cevap oturumu ve cevap oturumu etkinliğin öne çıkan ana konuları olacak.
IDA, süt endüstrisi uzmanlarından oluşan bir şemsiye kuruluştur ve Hindistan'ın dört bir yanındaki bilim adamlarını, süt endüstrisini ve süt üreticilerini temsil eder.