ABD Deporte Çay: Çiftlik Lideri'nin Şikayetinde İnsan Ticareti İçin Rezervasyon Yapıldı

kosc

New member
20 Şubat 2025 04:00

Dava, Moga'daki Pandori Arrain Village'dan 21 yaşındaki ABD DePorter Jaswinder Singh'in şikayetine kaydedildi. Jaswinder geçen hafta Hindistan'a sürüldü.

Polis memurları Çarşamba günü yaptığı açıklamada, bir çiftçi lideri de dahil olmak üzere dört kişinin ABD insan kaçakçılığı için şikayetten sonra rezerve edildiğini söyledi.

Şikayetinde Jaswinder, ABD'ye tavsiyelerde bulunmak için Sukhwinder ve Talwinder tarafından yönetilen Ekam Travel'i ziyaret ettiğini iddia etti. (Temsili resim)

Dava, Moga'daki Pandori Arrain Village'dan 21 yaşındaki ABD DePorter Jaswinder Singh'in şikayetine kaydedildi. Jaswinder 27 Aralık'ta ABD'ye “yasadışı” girmiş ve geçen hafta Hindistan'a sınır dışı edilmiştir.

Sanık, Moga ve Gurpreet Singh'deki Bhartiya Kisan Birliği (Totewal), Sukhwinder Singh, Talwinder Singh ve Pritam Kaur von Fatehgarh Panjtoor Dorf'un başkanı olarak tanımlandı.

Dava, Bharatiya Nyaya Sanhita (BNS) ve Dharamkot Polisi'ndeki Göç Yasası'nın § 24'ünün 143 (insan kaçakçılığı), 318 (4) (sahtekarlık), 62 (2) (deney, suç) bölümlerine göre kaydedildi. istasyon.

Şikayetinde Jaswinder, ABD'ye tavsiyelerde bulunmak için Sukhwinder ve Talwinder tarafından yönetilen Ekam Travel'i ziyaret ettiğini iddia etti.

“Bana ABD'ye doğrudan uçuş için üç yıllık bir çalışma izni gönderme sözü verdiler £45 lakh. Ülkemizi için sattık £40 lakh. Babam teslim etti £30 lakh Tota Singh Wala köyündeki evinde Talwinder'a. Talwinder beni 15 Kasım'da Chandigarh'da bir mesaja getirdi ve birkaç gün sonra bana vizeyi aldığımı bildirdiler. Bana uçuşa çıkmak için Neu -Delhi'ye gitmem gerektiğini söyledi. Bana bir bilet ve pasaportum verdi. Prag'a ulaştıktan sonra bunun bir Schengen vizesi olduğunu gördüm. Daha sonra bana banka hesabına ödediğimiz kalan parayı vermem gerektiğini söyledi ”dedi.

Ajanların onu İspanya'ya ve sonra El Salvador'a uçuşta gönderdiğini de sözlerine ekledi. “Ormanda seyahat ettikten sonra, tutuklandığım sınırı geçerek ABD'ye ulaştım. Bu insanlar beni insan ticaretinin bir parçası olarak ABD'ye yasadışı yollardan göndererek benimle sahtekarlık yaptı ”dedi.

Rec simgesi
Önerilen konular